Kolejny międzynarodowy sukces Agnieszki i Michała

W ślad za PZBS informujemy:

"Z dumą i ogromną przyjemnością zawiadamiamy, że polski team Stradami w składzie: Sabina i Igor Grzejdziak, Dominika Ogłoblin i Rafał Marks, Agnieszka Pietrzyk i Michał Wróbel oraz Anna Kręglewska-Wnuk i Tomasz Wnuk, wygrał ze zdecydowaną przewaga International Mixed Tournament organizowany przez Thomasa Gotarda na platformie BBO. Rozgrywki miały charakter zamknięty (jedynie dla zaproszonych drużyn) i toczyły się w dniach 1-3 maja. Udział wzięły 24 teamy, które miały do rozegrania 9 rund obowiązkowych (na 30 możliwych). Regulamin był nietypowy: wygrywał team nie z najwyższą sumą VP, a z najwyższą średnią. Na podium, z medalem brązowym, zmieścił się jeszcze jeden polski team – Nowak (Marta Wójcik i Jakub Wojcieszek, Anna Zaręba i Piotr Nawrocki oraz Małgorzata Buduła i Kamil Nowak).

Zwycięzcy nagrodę (300€) przeznaczyli na cele charytatywne.

GRATULUJEMY!"

Dla nas to szczególny powód do dumy w tych trudnych dla brydża czasach. Brawo Agnieszka, brawo Michał, brawo Stradami!