19 MItyng Hotel Senator Starachowice

W dniach 19.04-22.04 odbyła się XIX edycja Mityngu Hotelu Senator w Starachowicach w sklad której wchodził kolejny cykl eliminacyjny Budimex GP Par i Teamów. Z naszego stowarzyszenia na cały wyjazd wybrali się Adrian Bakalarz, Tomasz Kłys, Agnieszka Pietrzyk, Michał Wróbel oraz Jacek Radomski. Po początkowych niepowodzeniach pierwszy pozytywny sygnał do walki przed niedzielnym turniejem eliminacyjnym Budimex GP Par dał Jacek Radomski, który wraz ze swoją drużyną awansował do finału Teamów zajmując ostatecznie pechowe 4 miejsce. W kolejnym V turnieju par na maxy Agnieszka z Adrianem zanotowali przyzwoity wynik. W niedzielę w GPPP wystartowały 192 pary, ale co najważniejsze nastąpiło przełamanie i nasze duety zaprezentowały niezły poziom w zawodach. Agnieszka z Michałem do końca walczyli o podium zajmując ostatecznie 8 miejsce z wynikiem powyżej 60%, a Adrian z Tomkiem po początkowym falstarcie zajęli bardzo przyzwoite 39 miejsce z wynikiem w granicach 55%, natomiast Jacek zajął 67 miejsce również z wynikiem powyżej średniej. Składamy gratulacje naszym parom i czekamy na kolejne sukcesy.

WYNIKI BUDIMEX GPP STARACHOWICE

FINAŁ GP TEAMÓW BAM STARACHOWICE