Wisła 2018- Podsumowanie

W dniach 13.04-15.04.2018  odbyło się wiosenne spotkanie brydżowe dla członków naszego stowarzyszenia i przyjaciół. Tym razem wybraliśmy się do Wisły, a naszą bazą wyjazdową był ośrodek "Słoneczny Gród". Oferował on oprócz pysznego domowego jedzenia, miejsce na grilla, oraz wygodną salę do gry w brydża. Podczas pobytu rozegraliśmy trzy turnieje w parach, po których bezapelacyjnie prowadził nasz duet mikstowy Beata Madej i Jarosław Sieczkowski. Zatem w niedzielnym turnieju indywidualnym teoretycznie walka toczyła się już tylko o 3 miejsce. Jednak idywiduel to trochę loteria i tym razem zwycięzcą okazał się Krzysztof Góra, zmniejszając znacznie przewagę do Beaty i Jarka, których szczęście podczas tego turnieju opuściło. Jednak Krzyśkowi w klasyfikacji długofalowej zabrakło dwóch punktów do wygranej i tym samym zajął miejce trzecie.  Pierwsze zajęła Beata Madej wyprzedzając o jeden punkt Jarka Sieczkowskigo. Każdy otrzymał ładną nagrodę rzeczową. Gratulujemy całej trójce, a resztę zapraszamy do walki na kolejnych naszych spotkaniach wyjazdowych :)

Wyniki można obejrzeć w zakładce "Wyniki-> Wisła Wiosna 2018"